خوش آمديد


درباره خودمان

گرپس به معنی انگورکه بهترین نوع آن درباغات دهستان شیرامین از توابع شهرستان آذرشهراستان آذربایجان شرقی تولید می شود.

گرپس نام سایت ماست که پل ارتباطی است بین ما و شما ،دراین سایت در تمام زمینه ها جهت استفاده عموم مطالب نوشته وجمع آوری می شود.

درفروشگاه گرپس  محصولات ارگانیک کشاورزی شیرامین ازجمله انگورودوشاب-پسته-بادام-گردو،محصولات دامی ، 

صنایع دستی ،معدنی وصنعتی و... به فروش می رسد وسفارشات شما ازطریق تماس با ما مورد پذیرش قرار می گیرد.

 

واما درباره شیرامین:                                                                                                        

شیرامین یکی ازروستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان شیرامین بخش مرکزی شهرستان آذرشهر واقع شده‌است.

انگورشیرامین مشهوراست وبهترین انگورمنطقه درباغات شیرامین به عمل می آید. 

 

ماسک انگور

ماسک انگور به عنوان جوان کننده و استحکم بخش پوست استفاده می شود و می تواند از افتادگی پوست جلوگیری کند.

افتادگی و شل شدن پوست بزرگ ترین عامل پیری پوست به حساب می آید و به دلیل اینکه بسیاری از افراد به دنبال راه هایی برای جوان ماندن پوست هستند بهتر است پیشگیری را جایگزین درمان کنیم :

انگور از جمله میوه هایی است که از عصاره ی آن در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به خصوص کرم های لیفتینگ و لوسیون ها استفاده می شود ، علت هم آن است که انگور سرشار از خواص آنتی اکسیدانی و پاک کنندگی است خواص آنتی اکسیدانی یک میوه از بین بردن سلول های سرطان زا و محکم شدن پوست می شود ، معمولا میوه هایی که خاصیت اسیدی دارند خواص پاک کنندگی هم دارند ، انگور هم جزو این دسته از میوه هاست .

اغلب افرادی که دچار افتادگی پوست می شوند می توانند از ماسک های جوان کننده و استحکام بخش پوست استفاده کنند.

 

ماسک ضد افتادگی پوست انگور :

مواد لازم :

انگور هسته دار ۴ عدد

دستورالعمل :

انگورها را در ظرفی ریخته و کمی بجوشانید تا پوست آن ها جدا شود، سپس آن ها را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود ، ماسک شما آماده است ، ماسک را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی پوستتان قرار دهید و از مالیدن ماسک اطراف چشم و دهانتان بپرهیزید و بعد از مدت تعیین شده صورتتان را با آب ولرم بشویید و با آب سرد آبکشی کنید ، از آنجا که این ماسک حاوی اسیدهای طبیعی است بعد از استفاده از ماسک ، کرم مرطوب کننده برای آبرسانی به پوستتان استفاده نمایید.

شربت دوشاب انگور وسرکه

یکی از نوشیدنیها ی قدیمی و محلی شیرامین شربت سرکه شیره است.

که در قدیم جایگاه ویژه ای بر سر سفره های مردم داشت که امروزه با به بازار آمدن نوشابه های گازدار ارزش خود را از دست داده است.

کشاورزان در فصل تابستان هنگام کار در مزرعه شربت دوشاب را مانند تلیت با نان مصرف میکردند.درواقع این غذای پر انرژی مانع گرما زدگی می‌شده

است.ودر مهمانیها به عنوان شربت در کنار پلوها مخصوصا قیمه پلو سرو می‌کردند

ازنظرطب سنتی شربت سرکه شیره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو  مورد استفاده قرار می گیرد.

شربت سرکه شیره از ترکیب سرکه و شیره دوشاب انگور تهیه میشود به این صورت که با ترکیب یک واحد سرکه و ده واحد دوشاب انگور بامقدار مناسب آب،

شربت خوشمزه ای تهیه میشود.

این شربت علاوه برطبیعی بودن خواص درمانی زیادی دارد دارای انواع ویتامینها،قند طبیعی،ودیگر املا مورد نیاز بدن،باعث ترمیم بافتها شده،ودر درمان کم

خونی مؤثر بوده،و باعث افزایش حجم عضلات میشود و......                     

با دوشاب انگور میتوان انواع شربتها را تهیه کرد.

دوشاب با گلاب ،دوشاب با آبلیمو ،دوشاب با سرکه سیب که هر کدام خواص خاص خود را دارد. 

 

میلاخ

میلاخ" ؛خوشه نیمه خشک انگور،چیزی ما بین انگور و کشمش.

در این روش ،انگورهای مرغوب یا همان "میلاخلیخ"(قیزیل و کیشمیش اوزوم) را سَوا کرده و با وسواس تمام ، دانه های خراب و مشکل دار را از خوشه جدا کرده و خوشه ها را با فاصله از هم ،به نخ می کنند تا خوشه ها و دانه ها حتی المقدور با هم برخورد نداشته باشند.اصولا چهار یا پنج خوشه در یک نخ می بندند.سپس خوشه های به نخ بسته شده را با فاصله سه انگشت(برای عبور جریان هوا) ، از سقف سردترین و خنک ترین جای منزل که عموماً زیر زمین یا سرداب می باشد آویزان می کنند و انگورها به این شیوه تا زمستان حفظ می شوند و در زمستان برای پذیرایی در دور همی ها استفاده می کنند.

 

 

گفتنی است هنوز در شیرامین این شیوه نگهداری انگور رواج دارد و اهالی ، اعتقادی به انگور های سردخانه ای که در زمستان در بازار عرضه می شوند ندارند و از این شیوه برای نگهداری انگور برای مصرف در روزها و شب های سرد زمستان استفاده می کنند.

 

 

خواص رنگ‌های انگور

 

جالب است بدانید رنگ‌های مختلف انگور، خواص متفاوتی نیز دارند.
سه رنگ کلی از انگور شناسایی شده است:
1. انگور سبز یا زرد
2. انگور قرمز یا بنفش
3. انگور سیاه یا آبی.

تعبیر خواب انگور

انواع تعبیر خواب انگور
خواب انگور بیشتر بـه موفقیت تعبیر شده اسـت، این موفقیت می‌تواند کاری باشد، تحصیلی باشد، یا موفقیت دریک ماجرای عاشقانه. بسته بـه نوع خواب و مکانی کـه در آن قرار داشته اید این تعابیر میتوانند تغییر کنند، امروز تمام تعابیر مربوط بـه خواب انگور از مشهور ترین معبران خواب جهان را بررسی میکنیم. با مجله پارس ناز همراه باشید.

سرکه انگور

طبع سركه انگور سرد و خشك است.
سركه از جمله فرآورده‌های طبیعی است كه مصرف خوراكی و دارویی داشته و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
یك لیوان سركه 33 ‌كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

دوشاب سفید انگور

دوشاب سفید انگور شیرامین خیلی معروف است و دارای غلظت بیشتری است.

شیره سفيد انگور صد درصد خالص و ارگانیک بوده و شيرينی آن كاملا طبيعی است.

بهمين دليل جايگزين بسيار مناسبي براي قند يا شكر در منزل است.

همچنين سرشار از املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن، بسیار مقوی و تقویت کننده، پر انرژی و خوشمزه مي باشد.

مویز و خواص آن

مویز نوعی کشمش است که با خشک کردن حبه های درشت انگور شاهانی تهیه می‌شود. کشمش بیشتر برای انگور خشکیده کوچک استعمال می‌شود و مویز در انگور بزرگ. مویز در واقع همان کشمش است که از نظر شکل ظاهری و رنگ با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حد زیادی شبیه آن است. طبع مویز، گرم و تر است. دو قاشق غذاخوری مویز معادل ۳۰ گرم حدود ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد.

برگ مو(انگور)

برگ مو دارای ساکارز، لوولز Levulose، اینوزیت Inosite، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است.

هسته انگور

فواید هسته انگور و خواص درمانی روغن هسته انگور

در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است. 
هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. 
دارای تانن است بنابراین قابض است. 
برطرف کننده اسهال است. 
ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند. 
گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند. 
هسته انگور برای آنهایی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است.

کشمش

کشمش با حذف آب از انگور بدست می آید. از آنجا که دهیدراتاسیون حجم را کاهش می دهد، محتوای قند و کالری کشمش بطور قابل توجهی در یک وعده کوچکتر، در مقایسه با میوه های تازه بالاتر می باشد. 
انگور در اثر خشک شدن و تبدیل آن به کشمش و مویز مقوی تر می شود، زیرا مقداری از سلولوز آن در اثر دیاستازهای انگور به قند تبدیل می شود. بنابراین قند کشمش از قند انگور به مراتب بیشتر است. 
کشمش غذائی است که هضم آن برای انسان بسیار آسان است؛ زیرا قند انگور مستقیماً قابل جذب بوده و وارد خون می  شود و هضم اش مانند دیگر منابع قندی برای دستگاه هاضمه زحمتی ندارد. 
با توجه به نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک وعده کشمش یک چهارم فنجان است. که این شامل ۱۰۸ کالری و ۲۱ گرم قند است. 
کشمش سرشار از ویتامین‌های E، A، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. کشمش دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. کشمش به رنگ های طلایی، سبز یا سیاه وجود دارد و به عنوان مکمل های غذایی با انرژی بالا برای کوهنوردان و اردوها و نیز به طور گسترده در پخت و پز فرهنگی در سراسر جهان استفاده می شود.

 

دوشاب قرمز انگور

شیره انگور یا دوشاب یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. این شهد لذیذ حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.


غوره انگور

غوره

غوره که بانگلیسی Un-ripe grape نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. غوره که میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک Glucolique Acid ، قند و ویتامین ث می باشد.

خواص و فواید غوره

غوره همان انگور کال است که طعم آن ترش است. در واقع میوه‌ها هر چقدر بیشتر می‌رسند، قندشان بالاتر می‌رود. در واقع قند غوره کمتر از انگور رسیده است. البته این مساله دلیل بر آن نیست که بگوییم غوره هیچ قندی ندارد و نمی‌تواند سبب نوسان‌های قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلی ایجاد نمی‌کند.

غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف می‌شود. تمام خواص آبغوره فقط در صورتی موثر است که آبغوره تازهرا مصرف کنیم!! چون آبغوره هایی که در دراز مدت نگهداری می شوند، شیشه های آنها جلوی آفتاب می‌ماند و حرارت می‌بیند، فاقد هر گونه ویتامین C بوده و تنها طعم‌دهنده است. به عبارت دیگر آبغوره ای که در دراز مدت نگهداری شود، هیچ خواصی برای بدن ندارد!

انگور

انگور (نام علمی: vinifera) سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد.

انگور، میوه نرم‌پوست و شیرهداری است که از درخت انگور به عمل می‌آید. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده می‌شود.کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است.

انگور میوه ای است بسیار مقوی و پرخاصیت كه شامل ویتامین های A ، B ، C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم، كم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند. 

 

 

انگور قرمز

انگور قرمز یعنی سلامتی، یعنی تندرستی و نشاط. با وجود اینکه انگور سفید خواص زیادی برای بدن دارد اما انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.
 


corona




انگور شيرامين و فرآورده هاي آن

ارقام انگور

ارقام انگور

رقم هاي مختلف انگور.

بيشتر...
انگورسفيد

انگورسفيد

انگور، ميوه نرم‌پوست و شيره داري است که از درخت انگور به عمل مي‌آيد. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) ناميده مي‌شود.کليه قسمت هاي درخت انگور قابل استفاده دارويي است .

بيشتر...
در مورد انگور سفيد
بستن

انگور، ميوه نرم‌پوست و شيره داري است که از درخت انگور به عمل مي‌آيد. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) ناميده مي‌شود.کليه قسمت هاي درخت انگور قابل استفاده دارويي است. مو يکي از قديمي‌ترين گياهاني است که انسان کاشتن آن را آموخت. در کتاب‌هاي ديني کهن و در بسياري از اسطوره‌ها و سروده‌هاي ملل نام انگور و موستان بسيار آمده‌است. انگور در تمام مناطق معتدل جهان مي‌رويد. بيش از ?? هزار نوع انگور در سراسر جهان مي‌رويد اما همه آن‌ها از انگور وحشي خاور نزديک و انگور وحشي آمريکاي شمالي نتيجه شده‌اند. گاهي انگور را کشمش مي‌کنند. انگور خشک کرده را کشمش مي‌نامند. از انگور، آب انگور، ژله، مربا، و شراب مي‌سازند. از پوست و دانه آن هم محصولات مختلف تهيه مي‌شود. محلي که مو يا درخت انگور بسيار در آن کاشته شود موستان يا تاکستان ناميده مي‌شود. مو را بايد هر چند گاه هرس کرد زيرا اين کار سبب مي‌شود که ميوه بيشتري به بار آورد. در بيشتر موستان‌ها داربست‌هاي مي‌سازند تا مو بتواند از آن‌ها بالا رود. بزرگترين دشمن مو بيماري مخصوص ريشه مو است.ميوه انگور به نوع دانه‌دار و بي‌دانه تقسيم مي‌شود. هر يک از اين دو جور در رنگهاي سرخ و سياه و زرد و تقريباً سبز ديده مي‌شوند. اين ميوه در مناطقي که حداکثر دماي آن بيش از ?? درجه سانتيگراد و حداقل آن کمتر از ?? درجه زير صفر نباشد بهتر رشد مي‌کند.

انگور قرمز

انگور قرمز

انگور قرمز يعني سلامتي، يعني تندرستي و نشاط. با وجود اينکه انگور سفيد خواص زيادي براي بدن دارد اما انگور قرمز حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است.

بيشتر...
خواص انگورقرمز
بستن

انگور قرمز يعني سلامتي، يعني تندرستي و نشاط. با وجود اينکه انگور سفيد خواص زيادي براي بدن دارد اما انگور قرمز حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است.برخي افراد فرق چنداني بين انگورها و طعم آن ها قائل نيستند. اما واقعيت اين است که طعم انگور قرمز با بقيه انواع آن متفاوت است. اين ميوه آبدار را بايد به صورت کامل يعني با پوست و هسته هايش خورد و از طعم ترش و شيرين آن لذت برد. در بين خواص متعدد اين انگور ميزان آنتي اکسيدان رسوراترول آن چشمگير است چون مانع از پيري زودهنگام و آسيب هاي سلولي مي شود. يادتان باشد که مصرف منظم و متعادل اين ميوه خوشمزه جواني و سلامت را به شما هديه خواهد کرد.

کشمش

کشمش

به ميوه رسيده و خشک شده ارقام مختلف انگور بي دانه يا دانه دار ،کشمش گويند.مويز و کشمش طبعي گرم دارد که مصرف روزانه و مرتب آن مي‌تواند به تقويت حافظه هم کمک کند.

بيشتر...
کشمش
بستن

به ميوه رسيده و خشک شده ارقام مختلف انگور بي دانه يا دانه دار ،کشمش گويند. کشمش آفتاب خشک، سايه خشک، تيزابي و انگوري از جمله کشمش هايي است که اين روزها در بازار به فروش مي رسد. کشمش آفتاب خشک به کشمش پلويي هم معروف است و کيفيت و قدرت بالا و طعم خوبي دارد. رنگ سرخ، ملاک تشخيص اين کشمش از انواع ديگر آن است. کشمش سايه خشک نوعي کشمش است که رنگ آن تغيير نکرده و سبز باقي مي ماند. انگورعسگري به اين روش خشک مي شود و ارزش تغذيه اي آن بالاست. کشمش تيزابي به وسيله تيزاب خشک مي شود. اين ماده از طعم و بو و کيفيت کشمش مي کاهد و دوز زياد آن سرطانزاست. رنگ کشمش، زرد مايل به قهوه اي خرمايي است. اين کشمش به دليل روغن موجود در تيزاب سطحي چرب و نيمه براق دارد و اين ملاک مناسبي براي تشخيص آن است. کشمش انگوري به تيزاب آغشته و با دود گوگرد خشک مي شود. رنگ آن زرد کهربايي مايل به قهوه اي روشن است و به دليل ترکيبات گوگردي فشار مضاعفي بر کليه ها تحميل کرده و براي سلامت مضر است.

ميلاخ

ميلاخ

"ميلاخ" ؛خوشه نيمه خشک انگور،چيزي ما بين انگور و کشمش.

بيشتر...
ميلاخ
بستن

"ميلاخ" ؛خوشه نيمه خشک انگور،چيزي ما بين انگور و کشمش. در اين روش ،انگورهاي مرغوب يا همان "ميلاخليخ"(قيزيل و کيشميش اوزوم) را سَوا کرده و با وسواس تمام ، دانه هاي خراب و مشکل دار را از خوشه جدا کرده و خوشه ها را با فاصله از هم ،به نخ مي کنند تا خوشه ها و دانه ها حتي المقدور با هم برخورد نداشته باشند.اصولا چهار يا پنج خوشه در يک نخ مي بندند.سپس خوشه هاي به نخ بسته شده را با فاصله سه انگشت(براي عبور جريان هوا) ، از سقف سردترين و خنک ترين جاي منزل که عموماً زير زمين يا سرداب مي باشد آويزان مي کنند و انگورها به اين شيوه تا زمستان حفظ مي شوند و در زمستان براي پذيرايي در دور همي ها استفاده مي کنند.

مويز

مويز

مويز نوعي کشمش است که با خشک کردن حبه هاي درشت انگور شاهاني تهيه مي‌شود.

بيشتر...
خواص مويز
بستن

مويز نوعي کشمش است که با خشک کردن حبه هاي درشت انگور شاهاني تهيه مي‌شود. کشمش بيشتر براي انگور خشکيده کوچک استعمال مي‌شود و مويز در انگور بزرگ. مويز در واقع همان کشمش است که از نظر شکل ظاهري و رنگ با کشمش متفاوت، ولي از نظر خواص تا حد زيادي شبيه آن است. طبع مويز، گرم و تر است. دو قاشق غذاخوري مويز معادل ?? گرم حدود ?? کيلوکالري انرژي دارد.

دوشاب قرمز

دوشاب قرمز

شيره انگور با نام محلي دوشاب يکي از فرآورده‌هاي ميوه پر طرفدار انگور است که شربت مانند و غليظ مي باشد.شيره انگور از نظر مواد مغذي به ميوه انگور نزديک بوده و غني از ويتامين‌هاي A، B و C و مقاديري از آهن، منيزيم، فسفر و کلسيم است.

بيشتر...
ويژگي دوشاب خوب وانواع آن:
بستن

?- شيره‌انگور لازم نيست در يخچال نگهداري شود و چنانچه در بيرون يخچال کپک بزند و يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبکي بوده است.
?- شيره‌هاي رقيق داراي رطوبت و آب بالاتر و قند کمتر هستند. بنابراين شيره‌اي که يک غلظت مناسب دارد داراي مواد مغذي بيشتري است و مقوي‌تر است.
?- شيره مرغوب داراي رنگ شفاف بوده و نبايد خاک آلود باشد.
?- شيره انگوري که از انگورهاي شيرين و مرغوب تهيه مي‌شود کيفيت بالاتري دارد. از اين رو بايستي اين محصول را از جاي معتبر و مطمئن تهيه کرد.
انواع شيره انگور:
شيره‌انگور بسته به نوع انگور مورد استفاده به دو صورت قرمز و سفيد توليد مي‌شود. شيره قرمز از انگورهاي قرمز و الوان که داراي رنگ ارغواني تيره هستند به‌دست مي‌آيد و شيره سفيد غالبا از انگورهاي سفيد بي دانه تهيه مي‌شود.

دوشاب سفيد

دوشاب سفيد

دوشاب سفيد انگور شيرامين خيلي معروف است و داراي غلظت بيشتري است. شيره سفيد انگور صد درصد خالص وارگانيک بوده و شيريني آن كاملا طبيعي است.

بيشتر...
دوشاب سفيد ارگانيک
بستن

دوشاب سفيد انگور شيرامين خيلي معروف است داراي غلظت بيشتري است.
شيره سفيد انگور صد درصد خالص وارگانيک بوده و شيريني آن كاملا طبيعي است.
بهمين دليل جايگزين بسيار مناسبي براي قند يا شكر در منزل است.
همچنين سرشار از املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن، بسيار مقوي و تقويت کننده، پر انرژي و خوشمزه مي باشد.

غوره

غوره انگور

غوره که بانگليسي Un-ripe grape ناميده مي شود از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. غوره که ميوه سبز رنگ و نارس انگور است که داراي طعم ترش مي باشد. غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک، اسيد فرميک، اسيد سوکسينيک اسيد اگزاليک، اسيد گلوکوليک قند و ويتامين ث مي باشد.

بيشتر...
غوره
غوره

غوره همان انگور کال است که طعم آن ترش است. در واقع ميوه‌ها هر چقدر بيشتر مي‌رسند، قندشان بالاتر مي‌رود. در واقع قند غوره کمتر از انگور رسيده است. البته اين مساله دليل بر آن نيست که بگوييم غوره هيچ قندي ندارد و نمي‌تواند سبب نوسان‌هاي قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلي ايجاد نمي‌کند.

سرکه انگور

سرکه انگور

طبع سركه انگور سرد و خشك است. سركه از جمله فرآورده‌هاي طبيعي است كه مصرف خوراكي و دارويي داشته و بيشترين كاربرد را در تهيه انواع ترشيجات دارد.

بيشتر...
سرکه انگور : فوايد و خواص آن
بستن

طبع سركه انگور سرد و خشك است.
سركه از جمله فرآورده‌هاي طبيعي است كه مصرف خوراكي و دارويي داشته و بيشترين كاربرد را در تهيه انواع ترشيجات دارد.
يك ليوان سركه 33 ‌كالري انرژي دارد و سرشار از ويتامين‌ها و املاح معدني است.

هسته انگور

هسته انگور

در هسته انگور مقدري روغن و تانن موجود است. هسته انگور از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است. داراي تانن است بنابراين قابض است. برطرف کننده اسهال است. ترشح ادرار و اسپرم را کم مي کند. گرد هسته انگور را براي درمان به مسلولين مي دهند.

بيشتر...
فوايد هسته انگور و خواص درماني روغن آن
بستن

در هسته انگور مقدري روغن و تانن موجود است.
هسته انگور از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است.
داراي تانن است بنابراين قابض است.
برطرف کننده اسهال است.
ترشح ادرار و اسپرم را کم مي کند.
گرد هسته انگور را براي درمان به مسلولين مي دهند.
هسته انگور براي آنهايي که مثانه و کليه ضعيف دارند مضر است.

برگ مو

برگ مو(انگور)

برگ درخت انگور(مو) داراي ساکارز، لوولز Levulose، اينوزيت Inosite، مواد نشاسته اي و تعدادي اسيدهاي آلي است.

بيشتر...
برگ مو و فوايد و خواص درماني آن
بستن

برگ انگور قابض است. دم کرده برگهاي جوان مو اسهال خوني را برطرف مي کند.
براي خونريزيها مفيد است.
در رفع نقرس و زردي موثر است.
استفراغ را برطرف مي کند.
در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و يائسگي موثر است.
هنگاميکه پوست صورت قرمز مي شود و ملتهب است خوردن دم کرده آن اثر مفيد دارد.
گرد برگهاي جوان و خشک شده مو، اثر خوبي در رفع خونريزيهاي رحمي و خون آمدن از بيني دارد.

شربت دوشاب انگور وسرکه

شربت دوشاب

يکي از نوشيدنيها ي قديمي و محلي شيرامين شربت سرکه شيره است.

بيشتر...
برگ مو و فوايد و خواص درماني آن
بستن

يکي از نوشيدنيها ي قديمي و محلي شيرامين شربت سرکه شيره است.
ازنظرطب سنتي شربت سرکه شيره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو مورد استفاده قرار مي گيرد. شربت سرکه شيره از ترکيب سرکه و شيره دوشاب انگور تهيه ميشوداين شربت علاوه برطبيعي بودن خواص درماني زيادي دارد داراي انواع ويتامينها،قند طبيعي،وديگر املا مورد نياز بدن،باعث ترميم بافتها شده،ودر درمان کم خوني مؤثر بوده،و باعث افزايش حجم عضلات ميشود و......







تيزر اولين جشنواره انگور و دوشاب شيرامين

' + '' + '

ما را در شبکه هاي اجتماعي به اشتراک بگذاريد

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟