close
دانلود آهنگ جدید
دوشاب سفید انگور
   خوش آمديد

دوشاب سفید انگور


دوشاب سفید انگور شیرامین خیلی معروف است و دارای غلظت بیشتری است.

شیره سفيد انگور صد درصد خالص و ارگانیک بوده و شيرينی آن كاملا طبيعی است.

بهمين دليل جايگزين بسيار مناسبي براي قند يا شكر در منزل است.

همچنين سرشار از املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن، بسیار مقوی و تقویت کننده، پر انرژی و خوشمزه مي باشد.

از آنجايی كه مصرف مصرف قند و شكر در كودكان سبب نرمي استخوان می شود استفاده شیره انگور سفيد ارگانيك جايگزين بسيار مناسبی برای آن هاست.

تفاوت اصلی شیره سفید با شیره سیاه انگور در نحوه تهیه و میزان غلظت است.

شیره سفید انگور بسیار بسیار غلیظ است و حالت آن غیر روان يا غير آبكی است.

همچنین شیره سفید انگور قابلیت نگهداری بسیار مدت طولانی تری را نسبت به شیره سیاه دارد.

شیره سفيد انگور ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی زا و خون ساز هم است.

شیره انگور در طب سنتی ایرانی به دوشاب معروف است. داراي طبعی گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند.

 

 

طرز مصرف شيره انگور

شيره انگور را مي توان هم به تنهايي و هم به عنوان شيرين كننده در وعده غذايي استفاده نمود.

تركیب شیره انگور و ارده می تواند وعده غدایی پر انرژی برای صبحانه باشد.

از جمله نوشدني های  گوارايی كه مي تواند با شيره انگور درست كرد كه طبع شربت نیز گرم است. همچنين می توانند شیره انگور را همراه شیر برنج یا سمنو مصرف كرد.

فصل هاي سرد سال از بهترين زمان هاي مصرف شيره است و به دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.

 

طرز تهيه شيره انگور

برای تهیه دوشاب سفید انگور،انگورهای سفید شیرین ورسیده را انتخاب نموده و دانه های انگور خراب و خشک وسیاه شده را از آنها جدا نموده انگور خالص سفید را با آب شسته و آب آن را گرفته سپس بر آن خاک سفيد می زنند و می گذارند تا جرم آن ته نشین و شیرین شود سپس صاف کرده حرارت می دهند تا به يك چهارم حجم اوليه خود برسد.

خاک سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌کنند، چون خاک حرارت ندیده باعث گل‌ آلود شدن آب انگور می‌شود.

تا زمانی که به آن خاک سفيد نزنند، شیره انگور به خوبی شیرین نمی شود و ناصاف خواهد بود.

موقع حرارت دادن شیره را مدام آرام آرام به آن اضافه کرده هم می زنند تا سیاه و یا قرمزنشود تا آب آن کاملا بخارشده وغلیظ شود شیره بدست آمده دوشاب سفید است.


نظرات مطلب

فرم ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب مرتبط

خبر نامه

با عضويت در خبرنامه سايت آخرين مطالب سايت را براحتي در ايميلتان دريافت نماييد


پيوندهاي روزانه