خوش آمديد

طریقه تهیه باسلوق باشیره انگور (دوشاب)


باسلوق یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه است که در قدیم در دیارمان شیرامین توسط مادرانمان تولید می شده وبسیار مقوی است.

ترکیبات آن:

دوشاب، کمی نشاسته وآب ولرم(آب جوشیده کمی خنک)است نشاسته برای آهار گرفتن باسلوق به کار می رود. 

مغز گردو  برای درست کردن باسلوق نیاز است،  باید چند روز قبل گردو را مغز کرده ونخ کنید بعد دوسر نخ رو به هم ببندید سه چهار روز بماند .

برای تهیه ی مواد آن کمی دوشاب ویک لیوان پر نشاسته لازم است با این مقدار حداقل سه باسلوق درست می شود نشاسته را با دولیوان اب ولرم حل کنید شیره انگور را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید وقتی شیره جوش آمد محلول نشاسته رو کم کم به آن اضافه کنید وهم بزنید حالا مغز گردو ی نخ شده را داخل آن زده و جایی آویزان کنید تا خنک شود .

البته در قدیم الایام در شیرامین معمولا باسلوق در حد انبوه تهیه وتولیدمی شد.

با مغز بادام هم می توان باسلوق تهیه نمود.....

نظرات مطلب

فرم ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب مرتبط

خبر نامه

با عضويت در خبرنامه سايت آخرين مطالب سايت را براحتي در ايميلتان دريافت نماييد


پيوندهاي روزانه